Skip to content
Teadmistepõhiste tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskus
Uudised
2024 uudised
2023 uudised
2023 uudised
2022 uudised
2021 uudised
2020 uudised
Sündmused
Eesolevad sündmused
Sündmuste arhiiv
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014
Projektid
Baltic Cider
Teadmistepõhised tervise- ja loodustooted kõrgema lisandväärtuse loomiseks aiandus- ja toidusektoris.
INnovative TEchnologies for REcovery of valuable compounds from agri-food and seafood side STreams for food applications (INTEREST)
Vaarikaseemnete väärindamise tehnoloogia ja toote prototüübi arendus
Erasmus+ KA2 „Methods to reduce food waste in flour products by developing the specific competence of specialists in the sector“
Erasmus+ KA2 “Strategies Regarding the Valorization of Horticultural and Agricultural By-products as Functional Foods in the Context of A Circular Economy”
PlantValor – terviklik tootearendusteenus sünergias Polli aiandusuuringute keskuse traditsiooniliste tegevusvaldkondadega
Kohalikul toorainel põhinevate kontsentraatide ja klaaritatud mahlade tootmise tehnoloogilised võimalused
Läänemere punavetikast (Furcellaria lumbricalis) fükoerütriini eraldamise tehnoloogilise lahenduse väljatöötamine
PlantValor taimse tooraine väärindamise alase teaduskoostöö ja innovatsioonivõimekuse tõstmine
Teadmistepõhiste tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskuse konverentsikorraldus
Teadmistepõhiste tervise ja loodustoodete kompetentsikeskus
Teenused
Masinapark
Publikatsioonid
Galerii
Tehnoloogia
Anuga Food Tec 2015
Meist
Seotud dokumendid
Partnerid
Kontakt
Menüü
Sulge
Uudised
2024 uudised
2023 uudised
2022 uudised
2021 uudised
2020 uudised
Sündmused
Eesolevad sündmused
Sündmuste arhiiv
2023
2022
2021
2020
2019 sündmused
2018 sündmused
2017 sündmused
2014 sündmused
Projektid
Baltic Cider
Teadmistepõhised tervise- ja loodustooted kõrgema lisandväärtuse loomiseks aiandus- ja toidusektoris.
INnovative TEchnologies for REcovery of valuable compounds from agri-food and seafood side STreams for food applications (INTEREST)
Vaarikaseemnete väärindamise tehnoloogia ja toote prototüübi arendus
Erasmus+ KA2 „Methods to reduce food waste in flour products by developing the specific competence of specialists in the sector“
Erasmus+ KA2 “Strategies Regarding the Valorization of Horticultural and Agricultural By-products as Functional Foods in the Context of A Circular Economy”
PlantValor – terviklik tootearendusteenus sünergias Polli aiandusuuringute keskuse traditsiooniliste tegevusvaldkondadega
Kohalikul toorainel põhinevate kontsentraatide ja klaaritatud mahlade tootmise tehnoloogilised võimalused
Läänemere punavetikast (Furcellaria lumbricalis) fükoerütriini eraldamise tehnoloogilise lahenduse väljatöötamine
PlantValor taimse tooraine väärindamise alase teaduskoostöö ja innovatsioonivõimekuse tõstmine
Teadmistepõhiste tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskuse konverentsikorraldus
Teadmistepõhiste tervise ja loodustoodete kompetentsikeskus
Teenused
Masinapark
Publikatsioonid
Galerii
Tehnoloogia
Anuga Food Tec 2015
Meist
Seotud dokumendid
Partnerid
Kontakt
Events at
Eesti Maaülikool
Midagi ei leitud
Vabandust, kuid antud arhiivist ei leitud ühtegi tulemust