Skip to content
  • Eesti
  • English
PlantValor.ee

Teadmistepõhiste tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskus

  • Uudised
    • 2022 uudised
    • 2021 uudised
    • 2020 uudised
  • Sündmused
    • Eesolevad sündmused
    • Sündmuste arhiiv
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2014
  • Projektid
    • Erasmus+ KA2 „Methods to reduce food waste in flour products by developing the specific competence of specialists in the sector“
    • Erasmus+ KA2 “Strategies Regarding the Valorization of Horticultural and Agricultural By-products as Functional Foods in the Context of A Circular Economy”
    • PlantValor – terviklik tootearendusteenus sünergias Polli aiandusuuringute keskuse traditsiooniliste tegevusvaldkondadega
    • Kohalikul toorainel põhinevate kontsentraatide ja klaaritatud mahlade tootmise tehnoloogilised võimalused
    • Läänemere punavetikast (Furcellaria lumbricalis) fükoerütriini eraldamise tehnoloogilise lahenduse väljatöötamine
    • PlantValor taimse tooraine väärindamise alase teaduskoostöö ja innovatsioonivõimekuse tõstmine
    • Teadmistepõhiste tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskuse konverentsikorraldus
    • Teadmistepõhiste tervise ja loodustoodete kompetentsikeskus
  • Teenused
  • Masinapark
  • Publikatsioonid
  • Galerii
    • Tehnoloogia
    • Anuga Food Tec 2015
  • Meist
    • Seotud dokumendid
    • Partnerid
    • Kontakt
Menüü Sulge
  • English
  • Uudised
    • 2021 uudised
    • 2020 uudised
  • Sündmused
    • Eesolevad sündmused
    • Sündmuste arhiiv
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2014
  • Projektid
    • Erasmus+ KA2 “Strategies Regarding the Valorization of Horticultural and Agricultural By-products as Functional Foods in the Context of A Circular Economy”
    • PlantValor – terviklik tootearendusteenus sünergias Polli aiandusuuringute keskuse traditsiooniliste tegevusvaldkondadega
    • Kohalikul toorainel põhinevate kontsentraatide ja klaaritatud mahlade tootmise tehnoloogilised võimalused
    • Läänemere punavetikast (Furcellaria lumbricalis) fükoerütriini eraldamise tehnoloogilise lahenduse väljatöötamine
    • PlantValor taimse tooraine väärindamise alase teaduskoostöö ja innovatsioonivõimekuse tõstmine
    • Teadmistepõhiste tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskuse konverentsikorraldus
    • Teadmistepõhiste tervise ja loodustoodete kompetentsikeskus
  • Teenused
  • Masinapark
  • Publikatsioonid
  • Galerii
    • Tehnoloogia
    • Anuga Food Tec 2015
  • Meist
    • Seotud dokumendid
    • Partnerid
    • Kontakt

Projektid

Teadmistepõhiste tervise ja loodustoodete kompetentsikeskus
Teadmistepõhiste tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskuse konverentsikorraldus
PlantValor taimse tooraine väärindamise alase teaduskoostöö ja innovatsioonivõimekuse tõstmine
Läänemere punavetikast (Furcellaria lumbricalis) fükoerütriini eraldamise tehnoloogilise lahenduse väljatöötamine
PlantValor – terviklik tootearendusteenus sünergias Polli aiandusuuringute keskuse traditsiooniliste tegevusvaldkondadega
Kohalikul toorainel põhinevate kontsentraatide ja klaaritatud mahlade tootmise tehnoloogilised võimalused

Tutvustus

Polli tutvustav esitlus

Polli tutvustav video

Hinnakiri

PlantValor hinnakiri alates 06.11.2020

Töötlemisüksuse teenuste, toodete ja külmutatud aiasaaduste hinnakiri alates 01.07.2022

Sündmused

  • Sündmusi pole

Kontakt

E-post: polli@emu.ee
Kõik kontaktid

Asukoht

PlantValor © 2022